ESET NOD32 Robot

ESET

Wereldwijd worden de producten van ESET (Essential Security against Evolving Threats) inmiddels gebruikt door meer dan 150 miljoen gebruikers in 160 landen en heeft een marktaandeel van 9%. In Amerika, Australië, Nieuw Zeeland en het vroegere Oostblok, is het erg bekend en zijn er bedrijven welke honderdduizenden werkstations gebruiken en beschermt worden door ESET. Het hoofdkantoor zit in Bratislava Slowakije, het distributiekantoor in San Diego Amerika en kantoren in Buenos Aires Argentinië en Praag Tsjechië.

Xtra Automatisering is in 2012 ontstaan uit de splitsing van Be Bizzy Automatisering (2001) en Softbrix Automatisering (2007). Xtra Automatisering levert beveiligingssoftware welke zich (langdurig) bewezen hebben om in de top 10 te staan.

Bezoekadres: Postadres: Telefoon: 0255 523794 * Openingstijden: werkdagen van 9:30 - 17:30 uur *
Sluisplein 46 Postbus 255 Fax: 0255 512778 BTW nummer: NL121168980B02
1975 AG IJmuiden 1970 AG IJmuiden E-mail: sales@xtra-it.nl KvK nummer: 55249817

* Doordat het soms erg hectisch kan zijn en wegens seminars, cursussen, vakantie en ziekte het team niet altijd op volle sterkte is, kan het zijn dat wij niet alle telefoonlijnen direct kunnen beantwoorden. U kunt het later nogmaals proberen, maar u kunt ons ook een email te sturen. De telefoon kunnen wij alleen tijdens de openingstijden beantwoorden, doch de email lezen wij ook 's avonds en in het weekend. Ook als u langs wilt komen, belt u dan s.v.p. even van te voren, u bent van harte welkom.

FaceBook

Volg ons (vindt ons leuk) op FaceBook (https://www.facebook.com/XtraAutomatisering), en blijf op de hoogte van belangrijke productupdates en nieuws, actuele gevaren zoals; Hoax's en Phishing en andere potentieel gevaarlijke berichten op websites en in e-mails.

Routebeschrijving

Vanaf A22: Neem de afslag IJmuiden. Volg de borden IJmuiden. U rijdt op de Parkweg/Stationsweg als u het kanaal rechts ziet. Bij de stoplichten (Pontplein) rechtsaf richting IJmuiden aan zee en de zeehavens. De weg blijven volgen tot de eerste afslag rechts, deze volgen. Aan het eind van de weg (in de bocht naar links), rijdt u rechts de (doodlopende) inrit in. Na 60 meter heeft u de ingang aan de linkerzijde. Wij zitten op de derde etage.

Onze locatie:


Grotere kaart weergeven