ESET NOD32 Robot

Zijn wij betrouwbaar?

Dit is een waarschijnlijk de meest voorkomende gedachte van een bezoeker annex koper.

Hieronder proberen wij u aanwijzingen te geven over onze betrouwbaarheid.

 

  1. Op de pagina 'Over Ons' staat belangrijke informatie vermeld zoals contactgegevens, geschiedenis, BTW-nummer, nummer inschrijving KvK, FaceBook, etc. Wij zijn dan ook gewoon per telefoon (zonder hoge kosten) en per e-mail bereikbaar. U mag ook langskomen (wel even van te voren bellen om teleurstellingen te voorkomen).
  2. Op onze FaceBook pagina kunt u actuele berichten zien welke wij plaatsen, waaronder onze aanwezigheid bij partnerdagen en uitreikingen van Awards voorzien van foto's en films. Het gezicht op deze pagina is van onze directeur George Smits.
  3. Op de website van ESET zelf kunt u zien dat wij 'Platinum Reseller' zijn (let op: op dit moment - juli 2017 - is de website aan wijzigingen onderhevig en staan niet alle partners online - waaronder wij), de hoogste haalbare rang, doordat wij al sinds 2001 ESET op de Nederlandse markt verkopen en tienduizenden tevreden cliënten hebben.
  4. Op onze bedrijfswebsite kunt u recensies lezen van onze Beheer cliënten (waarvan wij de automatiseringsomgeving beheren) en Online cliënten.
  5. U kunt ook op Reviewspot recensies lezen over ons.
  6. Indien u op een zoekmachine zoals Google gaat zoeken op onze bedrijfsnaam of websitenaam zult u geen negatieve vermeldingen vinden.
  7. Wij proberen de afhandeling op onze pagina's zo veilig mogelijk te laten gebeuren, en daarom laten wij onze systemen altijd scannen door een onafhankelijke partij. Onze afhandelpagina's worden daarom ook versleuteld (SSL) verzonden.

 

Mocht u als cliënt niet tevreden zijn over onze dienstverlening, schroom niet en neem dan altijd contact met ons op.