ESET NOD32 Robot

Antivirussoftware verwijderen

Hoe verwijder ik de antivirussoftware van de concurrent?

Normaal gesproken verwijdert u de software via het menu: start => alle programma's => map met de software- of fabrikantnaam => .... verwijderen. U kunt dit ook doen via het configuratiescherm => software/programma's en onderdelen => product .... verwijderen. Sommige software is erg moeilijk te verwijderen en laat brokken van hun code achter waardoor er bij de werking van de software van ESET problemen kan optreden. Ook kan een de-installatie weleens niet juist worden uitgevoerd waardoor er brokstukken achterblijven welke de juiste werking van de software van ESET kan dwarsbomen. De meeste fabrikanten hebben dan ook een verwijdertool gemaakt voor het volledig verwijderen van hun software. Op deze pagina van ESET staan de verwijzingen naar de verwijdertools van de diverse fabrikanten zoals Symantec (Norton), McAfee, AVG, Avira, etc.

Hoe verwijder ik de antivirussoftware van ESET?

Normaal gesproken verwijdert u de software van ESET via het menu: start => alle programma's => map met de naam ESET => .... verwijderen. U kunt dit ook doen via het configuratiescherm => software/programma's en onderdelen => ESET .... verwijderen. Als de de-installatie niet goed verloopt, kunt u daarvoor gebruik maken van een verwijdertool. Op deze pagina staat een instructie voor het handmatig verwijderen van software van ESET.